Bio

Som Arlo

Agafant com a referència un nom propi com és ARLO, un nom que sempre ha sonat a casa seva, referent del folk-rock americà doncs és el nom del músic i fill de Woodie Guthrie, és per aquest quintet un tret d’identitat molt lligat als grups i músics que més els han influenciat: Bob Dylan, Rolling Stones, Neil Young, Tom Petty, Wilco, Ben Harper…

Tots ells són músics de Lleida amb diferents trajectòries en bandes com Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, i que comptem amb diversos discos al mercat. A més, han col·laborat en vàries gravacions i concerts amb altres bandes, fent també moltes produccions al seu propi estudi, Crazy House.

Van començar el projecte fa dos anys mentre es consolidava la formació i anaven sorgint les cançons, creant-les sempre tocant tots junts, fins trobar un equilibir entre la part més elèctrica i la part més acústica, equilibri que curiosament també es va donar en l’idioma dels textes i que era com un resum de la seva trajectòria musical amb trets que en són referència. I això els hi va agradar molt com a punt de partida d’aquesta nova història.

La formació podria ser un estàndar però té una peculiartitat que atreu tothom, les dues bateries. Combinació de percussió i bateria que dóna solidesa i força rítmica que en directe es fa encara més important.

Rock and Roll que beu directament de les fonts originals però obert al folk-rock d’arrel, al rock contemporani i a qualsevol música que els hi resulti emocionant.

És per tot plegat que aquest primer disc s’ha gravat en directe a la Crazy House i reflexa així, en tots els sentits possibles, la essència de la banda.

 

Tomando como referencia un nombre propio como es Arlo, un nombre que siempre ha sonado en sus casas, referente del folk-rock americano pues es el nombre del músico e hijo de Woodie Guthrie, es para este quinteto un rasgo de identidad muy ligado a las bandas y los músicos que más les han influenciado: Bob Dylan, Rolling Stones, Neil Young, Tom Petty, Wilco, Ben Harper

Arlo lo componen 5 músicos de Lleida con diferentes trayectorias en bandas como Primavera Negra, Rosas Rojas o Crazy Notes, y que cuentan con varios discos en el mercado. Además, han colaborado en varias grabaciones y conciertos con otras bandas, haciendo también muchas producciones en su propio estudio, Crazy House.

El proyecto se inició hace dos años mientras se consolidaba la formación e iban surgiendo las canciones, creándolas siempre de forma conjunta, hasta encontrar un equilibrio entre la parte más eléctrica y la parte más acústica, equilibrio que curiosamente también se dio en el idioma de los textos y que venía a ser un resumen de su trayectoria musical con rasgos que son referencia. Y eso les gustó mucho como punto de partida de esta nueva historia.

La formación podría ser un estándar pero tiene una peculiaridad que atrae al público, las dos baterías. Combinación de percusión y batería que da solidez y fuerza rítmica que en directo se hace aún más importante.

Rock and Roll que bebe directamente de las fuentes originales pero abierto al folk-rock de raíz, el rock contemporáneo ya cualquier música que les resulte emocionante.

Es por todo ello que este primer disco se ha grabado en directo en la Crazy House y refleja así, en todos los sentidos posibles, la esencia de la banda.

 

ARLO son:

 Jaume Piqué: Batería, percusión y coros

Dídac París: Percusión y batería

Quim Ramon: Bajo

David Hurtado: Guitarra y coros

Xavi Roma: Voz y guitarra

 

DEPT.PROMOCIÓN: Montse Carreño – AM comunicación

Tel. 626 44 33 35

Email:montse@amcomunicacion.es